Wie is Jos?

Ik stel me graag persoonlijk aan u voor.

Ik ben Jos van de Ven, geboren in Veghel op 4 maart 1955. In 2010 ben ik getrouwd met Erna. Ik ben vader van 4 kinderen en opa van 4 kleinkinderen. Al ruim 35 jaar ben ik werkzaam als zelfstandige en heb me door de jaren heen steeds meer ontwikkeld.

Door vallen en weer opstaan ben ik geworden wie ik nu ben en zijn mijn interesses breed georiënteerd. Naast biljarten en de formule 1 volgen, fiets en wandel ik graag.

Ik geef een ander graag rust en zekerheid op een doordachte wijze en u kunt er blind op vertrouwen dat een “woord een woord” en “afspraak is afspraak” is bij mij. Ook moet alles kloppen bij mij en is de reden dat ik graag een ander ontzorg met een gestructureerde aanpak.

Daarnaast vind ik het een sport zaken uit te zoeken die voor iedereen een voordeel oplevert. Ik help graag bij complexe materie, met en voor de ander zodat we er samen voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Met mijn ruime levenservaring heb ik interesse gekregen in het goed regelen van alles wat er komt kijken bij en voor een overlijden. Voornamelijk wat kan er al ruim van tevoren geregeld worden zodat diegene die achter blijven zich geen zorgen hoeven te maken en het rouwproces kunnen ervaren.

Doordat ik bij diverse nalatenschappen betrokken ben geweest heb ik gemerkt dat er voor veel mensen een grote behoefte is om goed voorgelicht te worden. Vanaf 2015 is die interesse steeds verder gegroeid en heb ik de achterliggende jaren hier veel over geleerd en me er verder in verdiept. Verder heb ik de HBO-opleiding met goed gevolg afgerond. Ik ben dan ook zeer trots dat ik me officieel gecertificeerd nalatenschapscoach mag noemen zodat ik u de begeleiding kan geven en de mogelijkheden kan bieden om voor u en uw naasten de zaken goed te regelen bij leven en voor een probleemloze afwikkeling daarna.

Als uw adviseur & begeleider help ik u daarom graag om tijdens uw leven uw wensen kenbaar te maken en vast te leggen zodat nabestaanden zich hier geen zorgen over hoeven te maken. Het proces van afscheid nemen is toch al ingewikkeld en emotioneel genoeg.

 

Jos van de Ven – Uw nalatenschapscoach

Betekenisvolle hulpverlener
Met zorg & aandacht, nu & later